Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için
Üye Ol veya
Giris YapÜnlü tiyatro oyuncusu Levent Kırca, "Bir Başkadır Benim Memleketim" adlı müzikal komedi oyunla İskenderunlu kahkahadan kırıldı geçti.
Tiyatro sanatçısı Levent Kırca ile ekibinin İskenderun Mustafa Yazıcı Konservatuarı Kültür Merkezinde sahnelediği “Bir Başkadır Benim Memleketim" adlı müzikal komedi oyun İskenderunlulardan yoğun ilgi gördü. Müzikal tiyatroyu, CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Recep Atakaş, MÜSİAD Hatay Temsilcisi Fatih Tosyalı, Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Tamer Eker, öğrenciler ve tiyatro severler izledi.
Levent Kırca ile ekibinin rol aldığı “Bir Başkadır Benim Memleketim” adlı iki perdelik oyunun ilk perdesinde, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde iş gezisine çıkan zengin bir ailenin yolda kalmaları ve onlara evini açan köylü bir aile ile aralarında yaşanan diyaloglar mizahi bir dille anlatıldı. İkinci perdede ise Türkiye'deki adalet sistemi ve mahkemelerin birçok gereksiz dosyalarla meşgul edilmesi komik bir dille sahneye yansıtıldı.
Ünlü tiyatrocu Levent Kırca ile ekibi sahnelediği müzikal oyunda izleyen konukları gülmekten kırdı geçirdi. oyun sonrası tiyatrocuları konuklar ayakta alkışladı.www.iskenderun.org