iskenderun Paylasım iskenderun haber iskenderun Paylasım iskenderun haber

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
06 Ocak 2009, 05:17:18

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Cemil Ugutmen;  (Okunma Sayısı 100 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
esmergüzeli
Moderatör
*

« : 05 Aralık 2008, 11:30:33 »

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap

İskenderun’u, Yönetmeye Talibim”

Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şube Başkanı, Diş Hekimi Cemil Ugutmen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden İskenderun Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.
Aday adaylığını yazılı olarak açıklayan Ugutmen; “Doğduğum, büyüdüğüm, çalıştığım ve yaşadığım İskenderun’a sorumluluğum var, ülkeme olduğu gibi. Zaman içerisinde sosyali-siyasalı kültürel sorumluluklarımı yerine getirdim, halen de getiriyorum ve bu sorumluluğuma İskenderun Belediye Başkanlığını da ilave etmek istiyorum. Bu nedenle de Cumhuriyet Halk Partisinden İskenderun Belediye Başkanlığına aday adayıyım” dedi.
Atatürk ilke ve devrimlerine, Cumhuriyetimize yapılan saldırılara karşı özellikle de aydınların daha çok sorumluluk üstlenmesi gerektiği inancıyla bu göreve talip olduğunu kaydeden Ugutmen; “Toplumsal barış ve huzurun sosyal belediyecilikten geçtiğini ve bunu da uygulayacağıma inandığım için görevi üstlenmek istiyorum. Belediye imkânlarının kentin her köşesine eşit olarak hizmet götürülmesinde rol almak istiyorum. Yerel yöneticiliğin sadece temel hizmetleri yapmayı değil, kentte yaşayanların kültürel anlamda beslenmesine de katkı vermesi gerektiğine inanıyorum. Eş, dost, akraba anlayışı olmazsa; eldeki kaynakların, rahat, huzurlu ve sorunsuz kentin oluşmasını sağlayacağını biliyorum. İskenderun’u, halkımızın, sivil toplum örgütlerinin, sendikaların, meslek odalarının ve muhtarların katılımıyla yönetmeye talibim” diye konuştu.

Cemil Ugutmen Özgeçmişi
Diş Hekimi Ugutmen, 1959 İskenderun doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini İskenderun’da tamamladıktan sonra 1983 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu ve vatani görevimi 1986 yılında Osmaniye’de tamamladı. O tarihten bu yana İskenderun’da aralıksız olarak serbest diş hekimliği ve bunun yanında 12 yıldır Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şube Başkanlığını yürütmekte olan Ugutmen, bu süre içerisinde birçok sivil toplum kuruluşunda çeşitli görevler üstlendi. Evli ve bir kız, bir erkek olmak üzere iki çocuk babası.
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
www.iskenderungazetesi.com

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap

GÜNEŞE ARKANI DÖNERSEN YANLIZCA KENDİ GÖLGENİ GÖRÜRSÜN...
mavi_deniz
Tecrübeli
*

Bir tatlı Söz, bir masum Sevgi ile Bakış, İbadetle

« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2008, 11:39:14 »

DR cemil uğutmen  geniş  bir potansiyere sahiptir iskenderun da  ve geniş aile vardır  ailelerinden biride ben
cemil  bey benim  babamın teyze cocuklarıdır...
ve bizler de sanırım  yerel seçim olarak tüm ailece destekledigimizi söyleye bilirim büyük oy oranla kazanırsa  aday seçilirse belediyenin başkanı olur derim  bir çok projesi olan cemil bey umarim kazanır derim...
şimdiden başarılar dilerim....

ASİL yaşam için doğal olmak gerek  DENİZMAVİ

Dünyanız Evrene açılmıştır. Evren de Dünyaya açılmıştır
Kainatın Tüm Gücünü Hakiki İnsanlar üstlenecektir.
Mutlu kişi odur ki, Altını Kumla kıyaslar.
Durgun akan nehirlerin yatağından daima inciler toplanır
Güney Kanat
Azimli
*

« Yanıtla #2 : 05 Aralık 2008, 13:04:01 »

chp den kaç aday var şu anda...

Benim oyum eğer kesin aday olursa Zafer Kutlu'ya gidecektir...

CHP ile aday arasındaki ilişkiyi yakınında pek fazla tutmayan , genel olarak insanlara bakış açısında evrensellik bulunan Zafer Kutlu'nun bu seçimde favori olduğunuda düşünüyorum....

bizim bütün sülale yine chp'ye oy verecek... Fakat benim tercihim aday'a göre değişecek.. Eğer Zafer Kutlu olursa tamamdır. Oyum CHP'ye değil Zafer Kutlu'ya olacaktır...

Fakat aksi takdirde babam bile aday olsa CHP'den yana oy kullanmayacağım....

68 ruhunu taşıyan bir Belediye Başkanımızın olması dileği ile......

İnsanların Yaptığı sahte paralar kadar , Paraların yaptığı sahte insanlarda vardır........
özgenç
Forum Hanım Ağası
**

« Yanıtla #3 : 05 Aralık 2008, 13:11:48 »

Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
acaip güldürüyorsun beni güney
bu adam neki sen buna ısrarla oy verecem diyosun çok iyi tanıyormuş gibiisn
anlatsana biraz
Güney Kanat
Azimli
*

« Yanıtla #4 : 05 Aralık 2008, 13:17:16 »

Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
acaip güldürüyorsun beni güney
bu adam neki sen buna ısrarla oy verecem diyosun çok iyi tanıyormuş gibiisn
anlatsana biraz

68 Devrimcilerindendir...

Mahir Çayan'ların , Deniz Gezmiş'lerin iyi arkadaşıdır...

Benimde sempazitanı olduğum Üniversitelerdeki en geniş katılımcı yani , Eski DEV - GENÇ Sekreteridir.

Yeterlimidir Özlem abla Sırıtan

İnsanların Yaptığı sahte paralar kadar , Paraların yaptığı sahte insanlarda vardır........
özgenç
Forum Hanım Ağası
**

« Yanıtla #5 : 05 Aralık 2008, 13:21:34 »

sen sessiz kalma hakkını kullan bence
fazla konuşanı bu ülkede ne yaparlar biliyosun az çok
helede 68 kuşağı falan gibi laflara fazla bulaşma istersen Sırıtan
çocuğummmmmmmmmmmm
Güney Kanat
Azimli
*

« Yanıtla #6 : 05 Aralık 2008, 13:24:32 »

sen sessiz kalma hakkını kullan bence
fazla konuşanı bu ülkede ne yaparlar biliyosun az çok
helede 68 kuşağı falan gibi laflara fazla bulaşma istersen Sırıtan
çocuğummmmmmmmmmmm

Sessiz kalmada bir haktır abla Kahkaha Ama her zaman hakları kullanmak hayırlı değildir Sırıtan Senin oldugun yerde sessiz kalmak en iyisi Sırıtan

Fazla konusana da , az konuşanada neler yapmıyorlar ki Sırıtan ortasını bulamadık  Kararsız

68 kuşağı RUHUMUZDA var  Göz kırpan

özgenç
Forum Hanım Ağası
**

« Yanıtla #7 : 05 Aralık 2008, 13:27:39 »

ayy ne fenasın güney benide herkez yalnış tanıyacak
benim azım var dilim yok Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
melih
Forum Ağası
**

Başı dik devlet..onurlu millet

« Yanıtla #8 : 05 Aralık 2008, 13:37:28 »

Bence genç arkadaşlarımızı susturmaya değilde..aksine fikirlerini söylemeye teşvik etmeliyiz..artık sağ ve sol düşüncelerin değilde ülke menfaatlerimize ait düşüncelerin belirtilmesi bizler ve gelecek kuşaklarımız için en faydalı olacaktır.

Eğer yaşadıkların değmiyorsa ölmeye...geçemezsin nefes almaktan öteye
özgenç
Forum Hanım Ağası
**

« Yanıtla #9 : 05 Aralık 2008, 13:39:36 »

insanlar susmadıklarında başlarına neler geliyor biliyorsunuz
benden sadece sölemesi
 Göz kırpan Göz kırpan
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.189 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu
Sitemap
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109